Sušenky Meat Hit Skin & Coat 110 g

Kód: 6392
Akce
Neohodnoceno
Značka: Meat Hit
120 Kč –40 %
Sušenky Meat Hit Skin & Coat 110 g1
120 Kč –40 % 72 Kč
skladem na prodejně
Můžeme doručit do:
2.3.2021

EXPIRACE 09/2020 - SUŠENKY SKIN & COAT obsahují vysoký podíl čerstvých ryb, a to znamená mnoho výhod pro kůži a srst vašeho psa. Jsou bohaté na omega 3 a omega 6 mastné kyseliny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

SUŠENKY MEATHIT SKIN AND COAT mají vysokou kvalitu a jsou bezobilnou pochoutkou pro psy malých plemen, všech věkových kategorií. Naše sušenky jsou vyráběné v Kanadě, za použití unikátního procesu pečení v troubě, při kterém zůstanou zachované všechny výživné hodnoty surovin a jejich přirozená chuť. Receptura SKIN and COAT obsahuje vysoký podíl čerstvých ryb, a to znamená mnoho výhod pro kůži a srst vašeho psa. Jsou bohaté na omega 3 a omega 6 mastné kyseliny, sušenka SKIN and COAT pomohou zlepšit zdraví vašeho psa a mají pozitivní vliv na oběhový systém a mozek. Váš pes si je jednoduše zamiluje!

VÝHODY MEATHIT SKIN AND COAT

  •        ČERSTVÉ RYBY
  •        MASTNÉ KYSELINY - nezbytné pro zdravý mozek a srdce
  •        ROZMARÝN - zlepšuje trávení a je silným antioxidantem
  •        PEČENÉ V TROUBĚ - pečení v troubě zachovává všechny nutriční hodnoty surovin a jejich přirozenou chuť

SLOŽENÍ: Čerstvé ryby -  treska jednoskvrnná, treska tmavá, treska obecná (24 %), dehydrovaný sleď (20,5 %), tapioka, brambory burbank, třtinová melasa, řepkový olej, hrášková vláknina, lněné semínko, rozmarýnový extrakt

DOPLŇKY (na 1 kg): vitamin B8: 0,055 mg, vitamin E: 400 mg, zinek: 240 mg, mangan: 120 mg, měď: 60 mg, kyselina citronová, přírodní antioxidanty.

GARANTOVANÁ ANALÝZA: Hrubý protein 21%, Hrubý tuk 7%, Hrubý popel 6%, Hrubá vláknina 3%, Omega 6 1%, Omega 3 1,3%.

Jak krmit: Krmte jako pamlsek nebo odměnu. Nepřekrmujte. Skladujte na chladném a suchém místě. Pes musí mít vždy k dispozici čerstvou a čistou vodu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tréninkové a funkční pamlsky pro psy
Hmotnost: 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: